top of page

Politika privatnosti

Kliknite ovdje da biste pročitali našu obavijest o zaštiti djece na internetu.

Ovaj dokument uključuje informacije o politikama privatnosti web stranice Digital School (www.digitalschool.ba). Svrha ovog dokumenta je objasniti kakva je praksa kompanije u vezi s privatnošću korisnika web sajta i kako kompanija koristi informacije koje su joj dali korisnici web stranice ili ih je prikupila tijekom korisnikove upotrebe stranice. Odvojite nekoliko minuta da pročitate sljedeću potvrdu kako biste bili sigurni da se slažete s našim pravilima.

Korištenje ove web stranice koja pripada Digital School uvjetovano je vašim pristajanjem na sve ovdje spomenute uvjete korištenja, napomene i ograničenja. Korištenje ove web stranice smatrat će se pristankom na sve ove uvjete, napomene i ograničenja.

> Tipovi informacija koje se prikupljaju

Za vrijeme dok koristite našu stranicu, od vas će se možda zatražiti da ostavite svoje kontakt podatke. Ovo je u svrhu vaše identifikacije ili kontaktiranja u vezi sa našim uslugama i / ili proizvodima koje web lokacija nudi. Kompanija će od vas tražiti samo one podatke koji su direktno potrebni da bi vam ponudili usluge. Ovi podaci mogu sadržavati neke ili sve od sljedećeg: ime i prezime, grad prebivališta, adresu e-pošte i telefonski broj. Zakonski niste dužni da nam date ove podatke, ali nećete moći uživati ​​u nekim našim uslugama bez da ih pružite. Podaci koje navedete prilikom registracije bit će spremljeni u arhivu za pohranu informacija.

Nećemo prosljeđivati ​​vaše podatke nijednoj trećoj strani ukoliko nam niste odobrili drugačije. Pored vaših ličnih podataka, prikupit ćemo tijekom vašeg korištenja naše web stranice i dodatne statističke podatke koje vi ne pružite direktno. Primjeri ovih informacija su vrsta vašeg preglednika, IP adresa, URL koji ste tražili i još mnogo toga. Ovi podaci vas ne identificiraju i ne čuvaju se zajedno s vašim ličnim podacima.

> Korištenje ličnih informacija

Korištenje podataka prikupljenih na web stranici u skladu je s ovom politikom privatnosti. Kako bi se omogućilo korištenje usluga web mjesta i proizvoda koji se na njemu nude. Kompanija je odgovorna za korištenje podataka koji se odnose na tip vašeg pretraživača, IP adresu i još mnogo toga, kako bi analizirala svoje usluge i poboljšala ih. Podaci služe kompaniji i uglavnom su statistički podaci koji vas ne identificiraju osobno.

> Prijenos informacija trećim licima

Digital School neće prodavati, pružati ili dijeliti vaše lične podatke s bilo kojom trećom stranom radi unapređenja prodaje, osim za vlastite poslovne partnere kompanije, ili ako ste nam to izričito dopustili.

> Sigurnost informacija

Kao dio naše obveze da osiguramo da su vaši lični podaci sigurni, web stranica koristi razne tehnologije i sigurnosne mjere. Oni su u cilju zaštite vaših ličnih podataka od pristupa, upotrebe ili izlaganja od strane neovlaštenih strana.

 

Budući da smo posvećeni zaštiti sigurnosti vaših ličnih podataka, koristimo različite sigurnosne tehnologije i sredstva kako bi zaštitili vaše lične podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili otkrivanja.

> Kolačići

Dok pregledavate našu stranicu, na vaš računar se šalje "kolačić" koji na jedinstven način identificira vaš pretraživač. „Kolačići“ su male datoteke koje sadrže niz simbola. Oni se šalju na vaš računar kada učitate web lokaciju.

 

Kolačići ne štete vašem računaru ili korisničkom iskustvu. Naša tvrtka koristi kolačiće za rutinsko rukovanje i upravljanje, a ovdje je uključeno i prikupljanje statističkih podataka o korištenju web stranice i provjera detalja. Ove podatke prikupljamo kako bismo stranicu prilagodili vašim ličnim željama i kako bismo zaštitili informacije na web lokaciji. Iako je većina preglednika, prema zadanim postavkama, već dozvolila upotrebu kolačića, možete postaviti svoj pretraživač da odbija sve kolačiće ili da vas obavještava kada se kolačić pošalje. Također možete lako ukloniti svaki kolačić koji vam se pošalje sa web lokacije.

> Linkovi ka drugim web stranicama

Ova web stranica može sadržavati veze do web lokacija trećih strana. Web stranica Digital School nije odgovorna za politike privatnosti ovih web stranica niti za bilo kakve pritužbe povezane sa sadržajem web stranica ovih trećih strana kada ih učitate.

> Promijene u politikama privatnosti

Ova će stranica povremeno ažurirati svoje politike privatnosti. Kada obavimo ova ažuriranja, informacije koje su „nedavno ažurirane“ pojavljuju se na vrhu stranice i mijenjat će se u skladu s tim. Ako napravimo veliku promjenu u ovom dokumentu koja će utjecati na prava korisnika, web stranica će korisnike ove usluge izravno upoznati putem istaknute obavijesti na početnoj stranici web stranice.

bottom of page