top of page

Tim koji postavlja nove standarde!

Želite postati dijelom tima entuzijasta u potpunosti posvećenih stvaranju novih generacija super junaka digitalne budućnosti koji će mijenjati svijet? 

50 lokacija > 9 država > 5000 polaznika

Digital School kompetencije instruktora.png

OSNOVNI KRITERIJUMI

Prilikom donošenja odluke o odabiru članova tima Digital School instruktora očekujemo od kandidata da posjeduju izražen osjećaj za pedagoški pristup, društvenu svijest, komunikacijske i analitičke vještine, sposobnost da inspirišu i motivišu studente, lični karakter, osjećaj odgovornosti, da je osoba besprijekorne prošlosti te da je neko koga želite imati u blizini.

Ukoliko smatrate da posjedujete tražene osobine, vještine i motivaciju za rad sa djecom i mladim onda je Digital School svakako idealno okruženje za rad i uspjeh.

U okviru Digital School možete biti angažovani na nekoliko pozicija o čemu možete pročitati u nastavku.

 

 

Junior Instructor

Idealni kandidat za junior instruktora može biti apsolvent nekog od fakulteta sa smjerova informacionih tehnologija ili osobe sa prethodnim iskustvom u obrazovanju. Digital School omogućava plaćeni intership uz niz profesionalnih edukacija koje imaju za cilj da unaprijede njihova praktična znanja i vještine kako bi bili tržišno konkurenti.

Također, imaju priliku učestvovati u razvoju aplikativnih rješenja te steći praktična iskustva od ideje do krajnjeg produkta koristeći najsavremenije tehnologije.

Onboarding proces sadržava sedam osnovnih koraka koji nam pomažu da svim kandidatima pružimo punu podršku te se fokusiramo na vještine koje trebaju unaprijediti.

Tokom angažovanja vršimo karijerno savjetovanje i podršku u daljem razvoju karijere shodno afirmitetima i vještinama instruktora.

programiranje za decu.png
Programiranje za djecu.png

Senior Instructor

Idealni kandidat za senior instruktora może biti student postdiplomskog studija nekog od fakulteta sa smjerova informacionih tehnologija ili osobe sa prethodnim iskustvom u obrazovanju dužem od dvije godine. Odnosno najbolji Junior Instruktor sa ne manje od godinu iskustva u Digital School.

Senior instruktor treba imati izražene liderske osobine i metodički pristup u osposobljavanju i radu sa junior instruktorima. Treba biti u stanju da prepozna potrebu i definiše prijedloge za unaprijeđenje procesa nastave.

Mora biti u stanju da kontinuirano nadgleda i pruža mentorsku podršku junior instruktorima tokom cijelog peroda angažovanja.

Odgovran je za metodički pristup u prikupljanju podataka za ključne indikatore uspješnosti nastave i ishoda učenja u skladu sa uspostavljenim standardima Digital School.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Svi koji rade u Digital School dijele važan skup vrijednosti koje su važne za nas. Svakodnevno koristimo ove atribute kao vodič da pokažemo ko smo i kako želimo pristupiti ljudima oko nas u društvu. "Ja sam od pomoći, cijenim znanje, upornost i radoznalost, poštujem druge, odgovoran sam i imam integritet."

programiranje za decu.png

Junior Admin Assistant

Idealan kanditat za Junior Admin Assistant poziciju može biti neko sa izrazito dobrim komunikacijskim i organizacionim vješinama. Poželjna su predhodna iskustva u podršci korisnicima.

Dužnosti uključuju komunikaciju sa roditeljima, djecom i instruktorima telefonski, email-om, internim LMS-om i putem mobilni aplikacija. Također, vrši prihvat i registraciju studenata prije početka učioničke ili online nastave.

Pruža informacije zainteresovanim roditeljima o programima i uslovima školovanja te realizuje aktivnosti za upis novih studenata.

ZAKAŽITE TERMIN SA NAŠIM ADMINISTRATOROM

Ukoliko želite saznati više informacija o prilikama za razvoj karijere u Digital School, naš administrator će zakazati vrijeme za razgovor na kojem možete dobiti sve potrebne informacije.

programiranje za djecu.png
bottom of page