O nama

Dobrodošli u Digital School, jedinu školu u potpunosti posvećenu edukaciji djece i mladih u programiranju. Naša škola je dio međunarodne porodice sa preko 500 lokacija u svijetu te primjenjujemo akreditovan CODE.org i MIT-Massachusetts Institute of Technology program namjenjen za edukaciju djece i mladih od 7 do 18 godina iz oblasti programiranja i tehnologije. Jedini smo na globalnom tržištu u potpunosti posvećeni edukaciji ove dobi u programerskim vještinama.

U Bosni i Hercegovini smo prisutni od 2018 godine i do sada je kroz našu školu prošlo nešto više od 450 djece kroz redovne programe ili druge aktivnosti koje redovno organizujemo u cilju promoviranja značaja programiranja za uspješnu budućnost.

 

Pored učioničkog modela, od 2020 godine smo implementirali naprednu platformu za online edukaciju po najvišim tehnološkim standardima i prilagođenoj metodologiji te smo ponosni na činjenicu da radimo sa djecom iz cijele Bosne i Hercegovine te regiona.

Edukaciju izvode certifikovani instruktori sa iskustvom uz primjenu najviših standarda kada je u pitanju programiranje. Također, roditeljima je omogućeno praćenje napretka polaznika i podrška administratora tokom cijelog perioda školovanja.

Zakažite termin sa našim administratorom

Ukoliko želite saznati više informacija o našem programu, terminima i načinu izvođenja edukacije, naš administrator će zakazati vrijeme za razgovor na kojem možete dobiti sve potrebne informacije.

Upoznajte Digital School Tim!

Adis About.png
Inga About.png
Indira About.png
Erzad About.png

Prof. Adis Dučić

CEO

Inga Juričev

Administrator

Indira Lakota

Senior Instructor

Advanced Programs

Erzad Grahić

Senior Instructor

Basic Programs

00387-61-92-92-90

©2023 by Digital School B&H. Proudly created in cooperation with

Digital School Global