FAQ

Najčešća pitanja

Šta tačno predstavlja Digital School?


Digital School je međunarodna škola programiranja i tehnologije namjenjena za djecu i mlade koja radi po akreditovan program od strane CODE.org i MIT-Massachusetts Institute of Technology. Jedini smo na globalnom tržištu u potpunosti posvećeni edukaciji ove dobi u programerskim vještinama.
Koja je cjena programa?


Program ima četiri nivoa u zavisnosti od starosne dobi djeteta. Cjene programa se kreću od 89KM do 129KM mjesečno. Takođe moguće je ostvariti određene popuste od 10% za porodični paket (više djece iz jedne porodice).
Dali imate dan otvorenih vrata, odnosno može li se organizovati posjeta?


Digital School periodično organizuje Open Door Days gdje se roditelji i djeca mogu upoznati sa našim programom, uslovima za izvođenje nastave te, dobiti sve potrebne informacije. Roditelji koji planiraju upisati svoje djete uvijek nas mogu kontaktirati kako bi zakazali termin za razgovor i odabrali odgovarajući program. info@digitalschool.ba 061 92 92 90
Kako da upišem djete u Digital School?


Proces upis djeteta u Digital School počinje popunjavanjem online forme na našoj web stranici ili zakazivanjem termina za razgovor. Naš administrator će Vam zakazati razgovor na kojem će vam biti pružene sve informacije o programima, ishodima i terminima edukacije. Po odabiru programa potpisujete ugovor i vaše djete može početi sa edukacijom.
Šta Digital School razlikuje od drugih?


Za razliku od drugih ad-hock programa namijenjenih edukaciju djece, Digital School je u potpunosti posvećena edukaciji djece i mladih iz oblasti programiranja. Naši programi su akreditovani, zanimljivi, prilagođeni uzrastu i individualizirani. Prostorije i resursi u potpunosti omogućavaju izvođenje ovakvog oblika edukacije. Hibridni model edukacije koji uključuje Online Live Class i DSLab Classroom Stepen zadovoljstva roditelja se održava iznad 96% dok su naša djeca do sada kreirala preko 4000 projekata koji se mogu naći na Play Store/iOS sa preko 100.000 downloads. Digital School podržava razvoj vještina i talenata kroz niz aktivnosti i takmičenja.
Koga trebam kontaktirati ukoliko imam pitanja?


Možete nas kontaktirati na jedan od naših telefona ili putem email-a. Takođe, možete ispuniti kontakt formu na našem web sajtu. Naše osoblje će Vas kontaktirati u što kraćem roku kako bi vam osigurali traženu informaciju ili dali upute za proces registracije. Ukoliko želite možete zakazati termin za posjetu našoj školi.