top of page

FAQ

 • Šta je Digital School?
  Digital School je međunarodna škola programiranja i tehnologije namjenjena za djecu i mlade uzrasta 7 do 18 godina koja radi po akreditovanom programu od strane CODE.org i MIT-Massachusetts Institute of Technology. Jedini smo na globalnom tržištu u potpunosti posvećeni edukaciji ove dobi u programerskim vještinama.
 • Koja je cijena programa?
  Program ima četiri nivoa u zavisnosti od starosne dobi djeteta. Cijene programa se kreću od 89KM do 129KM mjesečno. Također, moguće je ostvariti određene popuste od 10% za porodični paket (više djece iz jedne porodice).
 • Da li imate dan otvorenih vrata, odnosno može li se organizovati posjeta?"
  Digital School periodično organizuje Open Door Days gdje se roditelji i djeca mogu upoznati sa našim programom, uslovima za izvođenje nastave te dobiti sve potrebne informacije. Roditelji koji planiraju upisati svoje dijete uvijek nas mogu kontaktirati kako bi zakazali termin za razgovor i odabrali odgovarajući program. info@digitalschool.ba 061 92 92 90
 • Kako da upišem dijete u Digital School?
  Proces upis djeteta u Digital School počinje popunjavanjem online forme na našoj web stranici ili zakazivanjem termina za razgovor. Naš administrator će zakazati razgovor na kojem će Vam biti pružene sve informacije o programima, ishodima i terminima edukacije. Po odabiru programa potpisujete ugovor i vaše dijete može početi sa edukacijom.
 • Šta Digital School razlikuje od drugih?
  Za razliku od drugih ad-hock programa namijenjenih edukaciji djece, Digital School je u potpunosti posvećena edukaciji djece i mladih iz oblasti programiranja. Naši programi su akreditovani, zanimljivi, prilagođeni uzrastu i individualizirani. Prostorije i resursi u potpunosti omogućavaju izvođenje ovakvog oblika edukacije. Hibridni model edukacije koji uključuje Online Live Class i DSLab Classroom. Stepen zadovoljstva roditelja se održava iznad 96% dok su naša djeca do sada kreirala preko 4000 projekata koji se mogu naći na Play Store/iOS sa preko 100.000 preuzimanja. Digital School podržava razvoj vještina i talenata kroz niz aktivnosti i takmičenja.
 • Koga trebam kontaktirati ukoliko imam pitanja?
  Možete nas kontaktirati putem telefona: 00 387 61 92 92 90 ili email-a: info@digitalschool.ba. Također, možete ispuniti kontakt formu na našoj web stranici. Naše osoblje će Vas kontaktirati u što kraćem roku kako bi vam osigurali traženu informaciju ili dali upute za proces registracije. Ukoliko želite, možete zakazati termin za posjetu našoj školi.
bottom of page