top of page

Januar 2024 godine

|

Online & Učionica

Free Demo Class - Osnove programiranja

Free Demo Class predstavlja besplatan jednosatni uvod u informatiku, osmišljen da približi djeci i mladima kod, odnosno programiranje, te da pokaže da bilo ko može da nauči osnove, proširi znanja i vještine u polju IT-ja. Klikom na RSVP preuzmite kartu i rezervišite mjesto.

Free Demo Class - Osnove programiranja
Free Demo Class - Osnove programiranja

Time & Location

Januar 2024 godine

Online & Učionica

About the Event

Free Demo Class predstavlja besplatan jednosatni uvod u informatiku, osmišljen da približi djeci i mladima kod, odnosno programiranje, te da pokaže da bilo ko može da nauči osnove, proširi znanja i vještine u polju IT-ja. Svako dijete treba da ima priliku unaprijediti svoja znanja iz informatike. Na taj način se najbolje njeguju vještine za rješavanje problema, logike i kreativnosti. Ukoliko se počne rano sa edukacijom iz ove oblasti, djeca će imati dobre osnove za razvoj karijere u 21. stoljeću.

Gejmificirani koncept učenja koji praktikujemo, osigurava edukaciju na zabavan i interaktivan način. Djeca će biti u prilici da se susretnu sa osnovnim informatičkim pojmovima, te ispišu svoje prve linije koda.

Free Demo Class - Osnove programiranja za djecu bez predhodnih iskustava. Uzrast 7 do 14 godina

Učešće: Obavještenja o terminima izvođenja pratite na našoj web stranici, Digital School Facebook Page ili Instagramu.

Registracija: Zainteresovani ili roditelji mogu potvrditi prisustvo koristeći tab u nastavku ili putem telefona na broj 061 92 92 90.

Tickets

  • Besplatni čas programiranja

    0,00 КМ

Total

0,00 КМ

Share This Event

bottom of page