2.png

Tim koji pomjera granice i postavlja nove standarde!

Želite postati dijelom tima entuzijasta u potpunosti posvećenih stvaranju novih generacija super junaka digitalne budućnosti koji će mijenjati svijet? 

50 lokacija > 9 država > 5000 polaznika

Digital School kompetencije instruktora.png

OSNOVNI KRITERIJUMI

Prilikom donošenja odluke o odabiru članova tima Digital School instruktora očekujemo od kandidata da posjeduju izražen osjećaj za pedagoški pristup, društvenu svijest, komunikacijske i analitičke vještine, sposobnost da inspirišu i motivišu studente, lični karakter, osjećaj odgovornosti, da je osoba besprijekorne prošlosti te da je neko koga želite imati u blizini.

Ukoliko smatrate da posjedujete tražene osobine, vještine i motivaciju za rad sa djecom i mladim onda je Digital School svakako idealno okruženje za rad i uspjeh.

U okviru Digital School možete biti angažovani na nekoliko pozicija o čemu možete pročitati u nastavku.

 

 

Junior Instructor

Idealni kandidat za junior instruktora može biti apsolvent nekog od fakulteta sa smjerova informacionih tehnologija ili osobe sa prethodnim iskustvom u obrazovanju. Digital School omogućava plaćeni intership uz niz profesionalnih edukacija koje imaju za cilj da unaprijede njihova praktična znanja i vještine kako bi bili tržišno konkurenti.

Također, imaju priliku učestvovati u razvoju aplikativnih rješenja te steći praktična iskustva od ideje do krajnjeg produkta koristeći najsavremenije tehnologije.

Onboarding proces sadržava sedam osnovnih koraka koji nam pomažu da svim kandidatima pružimo punu podršku te se fokusiramo na vještine koje trebaju unaprijediti.

Tokom angažovanja vršimo karijerno savjetovanje i podršku u daljem razvoju karijere shodno afirmitetima i vještinama instruktora.

ReadyPlayerMe-Avatar-2.png
ReadyPlayerMe-Avatar-3.png

Senior Instructor

Idealni kandidat za senior instruktora może biti student postdiplomskog studija nekog od fakulteta sa smjerova informacionih tehnologija ili osobe sa prethodnim iskustvom u obrazovanju dužem od dvije godine. Odnosno najbolji Junior Instruktor sa ne manje od godinu iskustva u Digital School.

Senior instruktor treba imati izražene liderske osobine i metodički pristup u osposobljavanju i radu sa junior instruktorima. Treba biti u stanju da prepozna potrebu i definiše prijedloge za unaprijeđenje procesa nastave.

Mora biti u stanju da kontinuirano nadgleda i pruža mentorsku podršku junior instruktorima toko cijelog peroda angažovanja.

Odgovran je za metodički pristup u prikupljanju podataka za ključne indikatore uspješnosti nastave i ishoda učenja u skladu sa uspostavljenim standardima Digital School.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Svi koji rade u Digital School dijele važan skup vrijednosti koje su važne za nas. Svakodnevno koristimo ove atribute kao vodič da pokažemo ko smo i kako želimo pristupiti ljudima oko nas u društvu. "Ja sam od pomoći, cijenim znanje, upornost i radoznalost, poštujem druge, odgovoran sam i imam integritet."

Digital School kompetencije instruktora.png

Junior Admin Assistant

Prilikom donošenja odluke o odabiru članova tima Digital School instruktora očekujemo od kandidata da posjeduju izražen osjećaj za pedagoški pristup, društvenu svijest, komunikacijske i analitičke vještine, sposobnost da inspirišu i motivišu studente, lični karakter, osjećaj odgovornosti, da je osoba besprijekorne prošlosti te da je neko koga želite imati u blizini.

Senior Admin Assistant

Ne postoji limit do kojeg vaša djeca ne mogu ići kada imaju Digital School instruktore na svojoj strani.

 

U malim grupama učenika sa motiviranim instruktorima, djeca će biti uključena u inovativne projekte koji bude maštu i razvijaju kreativnost. 

 

Online nastava se izvodi na interno razvijenom LMS-u (Learning Management System) koji omogućava individualni pristup praćenju nastave, materijale, vježbe te gejmificirani koncept edukacije u kojem učestvuju djeca iz cijelog svijeta.

 

Osigurano je praćenje progresa korištenjem XP bodovanja, pohrane projekata te neophodnih notifikacija korisnicima.

Digital School Website Posebni 2.png
Digital School Website Edukacija-2.png

Marketing Assistant

Instruktor i mala grupa učenika se sastaju dva puta sedmično u virtuelnoj učionici.

 

Koristimo našu LMS platformu sa mogućnošću web konferencijske tehnologije koja omogućava live interakciju učenik-instruktor, uključujući dijeljenje ekrana, poruka, postavljanja notifikacija, tako da svi mogu vidjeti ono što se dešava na ekranima.

 

Učenici mogu u potpunosti učestvovati u lekcijama koristeći kameru i mikrofon. Ovaj metod nastave daje mogućnost korištenja društvenih i emocionalnih elemenata u procesu nastave.

Support Assistant

Dodatno, učenici će biti pozvani da se pridruže jednočasovnoj lekciji tokom koje mogu vježbati sa instruktorom.

Djeca mogu postavljati pitanja koja se tiču prethodnih lekcija, projekata ili sadržaja o kojima bi željeli da saznaju malo više. Obzirom da najviše vremena provedemo tokom nastave na projektima ovo je odlično vrijeme gdje mogu više uživati i raditi u skladu sa tempom koji im odgovara.

 

Također, tokom ovog vremena mogu se realizovati i druge društvene online aktivnosti.

Untitled design (1).png
Digital School Website Posebni.png

Sales Assistant

Kao i  sam internet, naše društvo je uvijek otvoreno i dostupno za učenje. Učenici mogu postavljati pitanja, razmišljanja i ideje na naš društveni forum i dobiti brze odgovore od instruktora i prijatelja.

 

Društvo za učenje koje je vođeno od strane instruktora, omogućava djeci da prošire svoja znanja mimo opsega nastave.

 

Također, to podiže nivo njihove uključenosti i osigurava podršku društva u koje su uključeni.

Office Manager

Kada su djeca u stanju da kreiraju ili naprave nešto osjećaju se uzbuđeno! Naš kurikulum je podijeljen na nekoliko nivoa sa ciljem kreiranja projekata koje djeca mogu podijeliti kasnije sa roditeljima i prijateljima.

 

Zašto projektno-zasnovano učenje? Pored toga što mogu pokazati svojim prijateljima igricu koju su kreirali, također uče o uglovima i distancama između igrača, njihovim akcijama te uslovima koje treba osigurati.

 

Zbog toga naše lekcije imaju plug i unplug koncept radi lakšeg usvajanja znanja i primjene naučenog.

image6.png

ZAKAŽITE TERMIN SA NAŠIM ADMINISTRATOROM

Ukoliko želite saznati više informacija o našem programu, terminima i načinu izvođenja edukacije, naš administrator će zakazati vrijeme za razgovor na kojem možete dobiti sve potrebne informacije.

Untitled design.png